OFFICIEEL: OHL huurt Vlietinck van Club Brugge mét aankoopoptie

OFFICIEEL: OHL huurt Vlietinck van Club Brugge mét aankoopoptie

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 18:09wo 12-08-2020 om 18:09

Laatste update: woensdag 12 augustus 2020 om 18:16wo 12-08-2020 om 18:16

Thibault Vlietinck maakt officieel de overstap van Club Brugge naar Oud-Heverlee Leuven. De promovendus huurt de flankspeler van Blauw-Zwart mét aankoopoptie.

“Ik wil vooral speelminuten vergaren en de ploeg helpen”, klinkt het bij Vlietinck. ‘In de voorbereiding zag coach Marc Brys de jonge Vlietinck aan het werk in de oefenpot tegen OHL. De jeugdinternational wordt voor één seizoen geleend van Club Brugge, maar OHL kon wel een aankoopoptie bedingen. Vlietinck kan zaterdag eventueel al aantreden tegen KRC Genk’, staat te lezen op de webstek van OHL.

Ook bij OHL zijn ze in de wolken: “Vlietinck is een jonge, Belgische rechterflankspeler die onze ploeg extra opties geeft. Hij werd opgeleid bij Club Brugge en speelde al een aantal wedstrijden met de A-ploeg, waaronder in de Champions League. Thibault was op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging, die hij nu bij OH Leuven vindt”, aldus Wim De Corte, Technisch Directeur.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een goede deal van OHL?

(92 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws