'Modric staat open voor verlenging bij Real en zou salarisverlaging accepteren'

'Modric staat open voor verlenging bij Real en zou salarisverlaging accepteren'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 17:25wo 12-08-2020 om 17:25

Luka Modric is zijn laatste contractjaar bij Real Madrid ingegaan en viert in september zijn 35ste verjaardag. Desondanks heeft de Ballon d'Or-winnaar van 2018 er veel voor over om ook na 2021 bij De Koninklijke te spelen.

Na zijn Ballon d'Or-zege in 2018 lonkte er nog een lucratieve transfer naar Internazionale, maar Modric heeft inmiddels zijn liefde aan Real Madrid verklaard. Volgens AS zou de strateeg uit Kroatië zelfs genoegen nemen met salarisverlaging. Real Madrid is tijdens de coronacrisis veel inkomsten misgelopen en Modric 'wil niet voor problemen, maar voor oplossingen zorgen', klinkt het.

Of het ook zover zal komen, hangt echter af van de ontwikkeling van Martin Odegaard. De Noor werd afgelopen seizoen voor twee jaar uitgeleend aan Real Sociedad, maar is één jaar eerder dan gepland al teruggehaald door Real Madrid. In Spanje verwacht men dat Odegaard Modric kan opvolgen op het Real Madrid-middenveld.

Als de middenvelder zich door blijft ontwikkelen, zou de huidige nummer 10 van De Koninklijke zomaar eens zijn laatste seizoen in de Spaanse hoofdstad tegemoet kunnen gaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws