Vanhaezebrouck voorspelt een bijzonder mooi seizoen voor Beerschot

Vanhaezebrouck voorspelt een bijzonder mooi seizoen voor Beerschot

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 23:01wo 12-08-2020 om 23:01

Beerschot kon op speeldag één meteen overtuigen door 1-2 te winnen op het veld van KV Oostende. De promovendus heeft daarmee al drie punten beet. Volgens Hein Vanhaezebrouck moet men zich bij Beerschot zeker niet ongerust maken dit seizoen.

De analist gelooft dat Beerschot dit seizoen flink wat punten zal pakken. "Ik zag een paar opvallende dingen. Of hóórde, in het geval van Beerschot", merkt Vanhaezebrouck op in Het Nieuwsblad.

"Zo zonder fans merkte je hoe indrukwekkend er daar gecommuniceerd, verwittigd en gestuurd werd. Dat is de reden waarom Beerschot nooit in gevaar zal komen: het heeft te veel ervaring en mondigheid", geeft hij aan.

Volgens Vanhaezebrouck mag Beerschot zelfs hopen op een héél mooi seizoen. "Dat doet me denken aan mijn periode bij Harelbeke, met Patrice Zéré, Martin Laamers, Piet Verschelde en wijlen Daniël Maes. Zoals wij toen vaak in de top vijf stonden en zelfs eens tweede, zou ook Beerschot nóg beter voor de dag kunnen komen dan ik al had verwacht", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Beerschot de grote verrassing dit seizoen?

(142 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws