OFFICIEEL: Antonucci (21) zet zijn carrière verder bij Feyenoord

OFFICIEEL: Antonucci (21) zet zijn carrière verder bij Feyenoord

12-08-2020 15:10 Laatste update: 12-08-2020 15:10
5

Feyenoord heeft zijn vierde aanwinst van deze zomer binnen, maar ziet hem pas in 2021 in De Kuip, meldt RTV Rijnmond woensdag. Franco Antonucci staat op het punt om in De Kuip te tekenen en moet alleen nog medisch gekeurd worden.

De geruchten rondom Antonucci deden al langere tijd de ronde: volgens RTV Rijnmond heeft Feyenoord inmiddels een akkoord met diens huidige club AS Monaco bereikt. Aangezien Feyenoord niet het geld had om Antonucci's tweejarige contract af te kopen, moest de hulp van FC Volendam ingeschakeld worden. Onze landgenoot werd vorig seizoen al in het Kras Stadion gestald en zal naar verwachting nóg een seizoen aan FC Volendam verhuurd worden voordat hij bij Feyenoord aansluit.

Naar verwachting kan de deal deze week nog beklonken worden. Antonucci zou al onderweg zijn naar Rotterdam en alleen een medische keuring kan een transfer nog in de weg staan. Voor hoeveel seizoenen de aanvallende middenvelder gaat tekenen, is nog niet duidelijk.

Daarmee kiest Antonucci dus niet voor een terugkeer naar België, maar wel een langer verblijf in Nederland. Onder andere Club Brugge, RSC Anderlecht en Standard werden gelinkt aan de middenvelder. Zij grijpen echter naast hem.

Update: Feyenoord heeft deze transfer nu ook officieel gemaakt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie