Verheyen analyseert David-Deal: Hij is zijn geld meer dan waard

Verheyen analyseert David-Deal: "Hij is zijn geld meer dan waard"

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 12:30wo 12-08-2020 om 12:30

KAA Gent en Jonathan David zorgden dinsdagavond voor een nieuw uitgaand transferrecord in België. Analist Gert Verheyen vindt dat Gent goed heeft onderhandelt, de prestaties van de Canadees rechtvaardigen de prijs.  

27 miljoen euro incasseert Gent voor zijn goudhaantje David, een bedrag dat nog kan oplopen tot 32 miljoen euro. Duizelingwekkende cijfers, maar volgens Verheyen wel de juiste prijs voor de Canadese smaakmaker. "Ik ben er vrij gerust in dat Lille een goede zaak doet. Iemand die altijd zijn goals maakt en assists geeft is zijn geld waard", vertelt de analist aan Sporza.

De Franse club incasseerde onlangs ook nog een recordbedrag voor een andere voormalige smaakmaker uit onze competitie. "Lille kreeg 80 miljoen euro voor de transfer van Victor Osimhen, een aankoop van 27 miljoen euro kon dus ook", vertelt Verheyen.

Ook in Gent wrijven ze zich in de handen met de recordsom, David werd in 2018 voor een peulenschil opgepikt in Canada. "Moest je alle transfers op deze manier kunnen doen, zou het geweldig zijn", lacht Verheyen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is 27 miljoen euro de juiste prijs voor David?

(95 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws