Raskin maakt indruk: ‘Gent gaat nog spijt krijgen dat ze hem lieten gaan'

Raskin maakt indruk: ‘Gent gaat nog spijt krijgen dat ze hem lieten gaan'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 12:00wo 12-08-2020 om 12:00

Speeldag 1 in de Jupiler Pro League hebben we inmiddels achter de kiezen. Analist Hein Vanhaezebrouck was een aandachtig waarnemer, hij zag zijn ex-speler Nicolas Raskin schitteren bij Standard.

Standard begon aan het seizoen met een overwinning, één van de uitblinkers in Luik was de 19-jarige middenvelder Raskin. ‘Het deed me deugd om hem in de basis te zien staan’, pent Vanhaezebrouck neer in zijn wekelijkse column in Het Nieuwsblad. ‘Knap van Montanier dat hij hem de voorkeur durft te geven over een ervaren rot als Cimirot.’

Dat Vanhaezebrouck een fan is van Raskin is welgekend. ‘Ik heb die jongen drie jaar geleden zelf nog van Anderlecht naar Gent gehaald. Niet veel later ben ik vertrokken, maar was ik gebleven dan had hij op zijn zeventiende sowieso al kansen gekregen’, aldus de huidige analist.

‘Het is een pitbull die zowel kan recupereren als het spel verdelen. Hij is klein, maar laat zich allerminst omverblazen. Ik denk dat Gent nog heel veel spijt gaat krijgen dat ze hem hebben laten gaan’, besluit Vanhaezebrouck.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Breekt Raskin dit seizoen door in België?

(322 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws