Gedaan met uitwijken: ‘Dit seizoen Europees voetbal op de Bosuil’

Gedaan met uitwijken: ‘Dit seizoen Europees voetbal op de Bosuil’

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 11:15wo 12-08-2020 om 11:15

Antwerp is volgend seizoen in de groepsfase van de Europa League te bewonderen. Voorzitter Paul Gheysens had goed nieuws voor de fans, zo zal Antwerp zijn Europese tegenstanders op de Bosuil kunnen ontvangen.

De vorige Europese campagnes moest Antwerp noodgedwongen richting Heizel trekken, de Bosuil voldeed niet aan de strenge Europese normen. Hoogtijd dus om het stadion grondig te vernieuwen, dacht Gheysens. De ondernemer bouwde met zijn bouwfirma Ghelamco eerst een nieuwe hoofdtribune, wat later begonnen ook de werken aan een nieuwe tribune achter de doelmond.

Volgens Het Laatste Nieuws zouden de bouwwerken binnen twee maand af moeten zijn, mooi op tijd voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Op de dag van de loting (2 oktober) komt de UEFA de Antwerpse voetbaltempel al eens inspecteren, normaal gezien krijgt de club daar de goedkeuring om op 20 oktober zijn eerste Europese wedstrijd op de vernieuwde Bosuil af te werken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws