Breaking news

Uitleenbeurt van korte duur: 'Persyn verruilt Club Brugge voor Westerlo'

Red Bull Beveren? Voorzitter Huyck bevestigt gesprekken met mogelijke overnemers

Red Bull Beveren? Voorzitter Huyck bevestigt gesprekken met mogelijke overnemers

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 09:48wo 12-08-2020 om 09:48

Nu Waasland-Beveren zeker is van 1A, wil het zich nog versterken op de transfermarkt. Het kijkt uit naar een centrale middenvelder. Maar dat is niet alles, want de club voert ook gesprekken met een mogelijke investeerder of overnemer. Zo vertelt voorzitter Dirk Huyck bij TV Oost.

Zo wil Waasland-Beveren uitgroeien tot een stabiele eersteklasser. "Daar wordt heel veel over gesproken. We hebben altijd gezegd dat wij nood hebben aan een goede investeerder, zodanig dat de club een nieuwe stap kan zetten in zijn ontwikkeling. Wij moeten een goede investeerder vinden en op dezelfde golflengte zitten. Het is niet zo evident om dat in deze tijd te vinden", steekt Huyck van wal.

Door de onzekerheid over 1A of of 1B zijn de onderhandelingen pas recent weer opgestart. "We zijn ermee bezig, maar het is niet dat wij vandaag of morgen gaan landen. Er zijn gesprekken, maar dat dat is nog een groot verschil met handtekeningen zetten. Die gesprekken lopen constructief, maar wij zullen de komende dagen en weken kijken waar wij landen."

Red Bull?
In de wandelgangen klinkt het dat er Duitse overnemers klaarstaan. Sommigen noemen zelfs Red Bull, dat eerder ook gelinkt werd aan een samenwerking met KV Oostende. "Ik lees graag wat er in de pers staat, maar daar gaan wij geen zaken over vertellen. Alle gesprekken gebeuren in wederzijds stilzwijgen", besluit de preses van Waasland-Beveren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wordt Waasland-Beveren een stabiele eersteklasser?

Ja, mits vers geld kan dat wel
68%
Nee, ze hebben te weinig draagvlak
32%
(1079 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws