'Eupen-nieuwkomer weigerde vorig jaar voorstel van Anderlecht en Standard'

'Eupen-nieuwkomer weigerde vorig jaar voorstel van Anderlecht en Standard'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 09:18wo 12-08-2020 om 09:18

KAS Eupen haalde eind vorige week Julien Ngoy (22) terug naar België. De 22-jarige aanvaller kwam over van Stoke City, maar in het verleden speelde hij in de jeugd van Club Brugge en RSC Anderlecht. Ei zo na speelde hij vorig seizoen al in de Jupiler Pro League.

Ngoy heeft al heel wat watertjes doorzwommen in zijn nog jonge carrière. 'De snelle en vaardige vleugelspits, maandag al dicht bij een doelpunt tegen OHL, debuteerde op zijn 19de in de Premier League, op bezoek bij Arsenal. Doorbreken lukte bij Stoke echter nooit. Daardoor zocht hij zijn heil bij uitleenbeurten aan derdeklasser Walsall en Grasshoppers Zürich'n aldus Het Nieuwsblad.

'Die laatste club, ver weg van de vertrouwde omgeving, verkoos hij boven Cercle Brugge, Anderlecht en Standard. Vorig seizoen volgde slechts een invalbeurt in de Engelse tweede klasse, waardoor het tijd werd om in België een gooi te doen naar de definitieve doorbraak', besluit de krant.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws