Gheysens licht tipje van de sluier op bij Antwerp: Nu een goede ploeg maken

Gheysens licht tipje van de sluier op bij Antwerp: "Nu een goede ploeg maken"

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 08:15wo 12-08-2020 om 08:15

Royal Antwerp FC staat op het punt om Pieter Gerkens in huis te halen, maar daarmee zal het huiswerk van The Great Old nog niet af zijn. Voorzitter Paul Gheysens gaf tijdens de bekerviering aan dat de ambities op termijn hoog reiken. Bij VTM Nieuws sprak hij over de verdere transferplannen.

Tegen Moeskroen kwam Antwerp niet verder dan een gelijkspel, terwijl het een week eerder nog de beker won tegen Club Brugge. "We gaan nu een goede ploeg maken. Wat er nog bij moet komen? Het is niet altijd de grootste naam, het is degene die in het geheel past, degene die het team gaat helpen versterken", aldus Gheysens.

Toch wil men op de Bosuil nog enkele goedde spelers in huis halen. "Het gaat over kennis. Het heeft geen zin om daar twee grote namen bij te sleuren en veel geld op tafel te leggen. En dat is aan de trainer en aan Luciano D’Onofrio", heeft de Antwerp-voorzitter alle vertrouwen in zijn sportief manager.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Hoeveelste zie je Antwerp eindigen dit seizoen?

(846 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws