Vertrek op til voor Castagne? Bij Atalanta kan hij niet veel stappen meer zetten

Vertrek op til voor Castagne? "Bij Atalanta kan hij niet veel stappen meer zetten"

12-08-2020 07:30 Laatste update: 07:37
8

Timothy Castagne presteerde met Atalanta Bergamo bijzonder sterk dit seizoen. Woensdagavond nemen de Italianen het in de Champions League op tegen PSG. Mogelijk wordt dit (één van) de laatste match(en) van de Rode Duivel in loondienst van Atalanta.

Makelaar én schoonvader Zénon Melon vindt dat Castagne klaar is voor een stap hogerop. PSG is één van de geïnteresseerde clubs. "Timothy heeft zich de afgelopen drie seizoenen goed ontwikkeld, maar we hebben niet het gevoel dat hij nog veel stappen kan zetten bij Atalanta. We zullen zorgvuldig al onze opties afwegen. Ná de Champions League", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Hij heeft er zelf op aangedrongen dat hij niet wil horen van interesse van andere clubs om zich volledig toe te leggen op de eindfase van de Champions League. Het zou mooi zijn moest Atalanta zich kunnen plaatsen voor de halve finale. PSG heeft wel meer individuele klasse en als Neymar en Mbappé in hun dagje zijn, is er weinig aan te doen", besluit Castagnes zaakwaarnemer.