U23 van Club Brugge speelt thuiswedstrijden in 1B op Daknam: “Bijzonder dankbaar”

U23 van Club Brugge speelt thuiswedstrijden in 1B op Daknam: “Bijzonder dankbaar”

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 21:21di 11-08-2020 om 21:21

Club NXT, de U23 van landskampioen Club Brugge, speelt komend seizoen in 1B in het Daknamstadion van SC Lokeren-Temse. Dat meldt Blauw-Zwart op zijn officiële kanalen.

“We zijn de stad Lokeren én de fusieclub SC Lokeren-Temse bijzonder dankbaar dat Club NXT het komend seizoen de uitstekende voetbalaccommodatie op Daknam kan gebruiken om de thuiswedstrijden in 1B te spelen”, zegt Chief Sports Officer Roel Vaeyens. “Deze samenwerking stelt Club Brugge in staat om deze wedstrijden in een professionele setting te organiseren.”

“We kijken alvast enthousiast uit naar de competitiestart en zullen alles in het werk stellen om met Club NXT een sportieve bijdrage, inclusief fair play, te leveren aan de 1B competitie waarbij we onze jonge talenten verder willen laten ontwikkelen op een hoger competitief niveau”, aldus Vaeyens.

Ook Lokeren-Temse is in de wolken. “Onze kersverse fusieclub is fier komend seizoen zijn stadioninfrastructuur te kunnen delen met Club NXT, de regerende landskampioen bij de beloften. Zo kunnen we de vele Brugse talentvolle jongeren helpen in hun ontwikkeling tot profvoetballer.”

“We zijn ervan overtuigd dat hun thuiswedstrijden in onze regio en zelfs ver daarbuiten heel wat interesse van voetbalfans zullen losweken. SC Lokeren-Temse treedt bijgevolg met heel veel enthousiasme en bereidwilligheid de samenwerking met Club Brugge tegemoet”, besluit voorzitter Hans Van Duysen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede samenwerking?

(162 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws