Beerschot heeft zijn eerste zege beet: Dit is een belangrijke overwinning

Beerschot heeft zijn eerste zege beet: "Dit is een belangrijke overwinning"

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 18:00di 11-08-2020 om 18:00

Beerschot heeft zijn start in 1A niet gemist. Het won meteen met 1-2 van KV Oostende. Doelman en captain Mike Vanhamel kon dus niet anders dan tevreden zijn.

"Dit is een belangrijke overwinning", stelt hij op de officiële website van Beerschot. "Een die we zelf afgedwongen hebben. Maar we moeten streng en geconcentreerd blijven. We zijn al bezig met de analyse en met de volgende match. Want dat is weer een belangrijke."

Vanhamel is klaar om ook in 1A zijn steentje bij te dragen. "Ik voel me goed. Ik had liever een clean sheet gehad maar dat is nu niet belangrijk. De aandacht moet naar het volledige team gaan. We moeten ons samen zo snel als mogelijk naar een veilige plaats in de rangschikking spelen. De individuele doelen en statistieken komen op de tweede plaats."

Ook opvallend: Vanhamel is zijn wilde haren letterlijk kwijt. "Bij promotie ging mijn haar eraf. Zo had ik het afgesproken met enkele spelers.Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe look. Ik heb het op wedstrijddag nog bijgeschoren. Gelukkig stond de zon er niet op. Het heeft alvast geluk gebracht op deze eerste speeldag. Ik ga het dus nog eventjes zo laten", lacht de doelman.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws