Mechele gaat de fout in: “De gevolgen zijn desastreus voor Club Brugge”

Mechele gaat de fout in: “De gevolgen zijn desastreus voor Club Brugge”

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 15:44di 11-08-2020 om 15:44

Club Brugge heeft de seizoenstart volledig gemist. Blauw-Zwart verloor van Sporting Charleroi dankzij een doelpunt van Ryota Morioka. Verdediger Brandon Mechele ging de fout in.

Voormalige Club Brugge-verdediger Lorenzo Staelens laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de fase. "Een schoolvoorbeeld van het feit dat je als centrale verdediger nooit een laterale bal mag geven. Maar het gebeurt wel en het leidt ook nog eens tot een nederlaag. Wint Club nog met 2-1, dan weegt dat een stuk minder zwaar.

Club Brugge zit in een vormdip. De landskampioen verloor ook al de bekerfinale. “Mechele heeft genoeg ervaring om dat soort fouten te vermijden. Hij is normaal gezien ook iemand die dat soort fouten niet maakt. Er zijn factoren die een rol kunnen spelen: Club Brugge zit als ploeg niet zo goed in zijn vel, het had bovendien net de bekerfinale verloren.”

“Het is ook anders om zonder publiek te spelen, maar dat zou normaal gezien niet tot concentratieverlies mogen leiden”, gaat Staelens verder. “Hoe dan ook: Mechele heeft een fout gemaakt en hij heeft de pech dat die meteen wordt afgestraft. De gevolgen zijn desastreus, want Club heeft zo zijn start gemist."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws