Vandevoordt is weer terug bij KRC Genk: Ik durf niet klagen, hoor

Vandevoordt is weer terug bij KRC Genk: "Ik durf niet klagen, hoor"

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 13:00di 11-08-2020 om 13:00

Maarten Vandevoordt kreeg twee weken geleden slecht nieuws: hij was toen besmet met het coronavirus. Na een periode in quarantaine maakte hij maandag zijn comeback tegen RWDM. Nu is hij klaar om te strijden voor zijn plaats. 

Vandevoordt kan niet zeggen hoe hij dit virus heeft opgelopen. "Ik was bij die test de enige op de club die een positief resultaat kreeg. Verder hebben ook de familieleden en vrienden die ik de week voordien ontmoette een negatieve test afgelegd. Ik heb ook niets gevoeld, mijn smaakzin is nooit aangetast. Maar ik durf zeker niet klagen, hoor. Ik weet hoe zwaar de ziekte overal heeft toegeslagen, dan mag ik me nog gelukkig prijzen", klinkt het in Het Laatste Nieuws. 

Vandevoordt is wel al die tijd blijven doortrainen. "Gelukkig heeft de club een lading trainingsmateriaal laten leveren bij me thuis. Onze tuin werd veertien dagen mijn trainingsveld. Op die manier heb ik kunnen verhinderen dat ik trainingsachterstand opliep. Maar na twee weken loop je natuurlijk tegen de muren op. Ik was blij dat ik vorige week eindelijk negatief testte, zodat ik me opnieuw bij mijn ploegmaats mocht voegen."

Inmiddels is Danny Vukovic wel terug de nummer één geworden. "Ik ga me elke training en oefenmatch proberen te tonen. Het heeft geen zin om nu al ongeduldig te worden. Ik was blij dat Danny Vukovic zondag sterk keepte en zo mee de zege hielp forceren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws