Heymans slaat terug met twee doelpunten: Ik heb het moeilijk gehad

Heymans slaat terug met twee doelpunten: "Ik heb het moeilijk gehad"

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 12:45di 11-08-2020 om 12:45

Daan Heymans (21) heeft zijn visitekaartje afgegeven bij Waasland-Beveren. Hij scoorde meteen twee doelpunten tegen KV Kortrijk (1-3). Heymans hoopt dit seizoen om zijn critici de mond te snoeren. 

"Dit is zó belangrijk voor mij", geeft Heymans aan bij Gazet Van Antwerpen. "Het is mijn derde seizoen hier en pas mijn derde basisplaats. Ik brak als middenvelder door bij Westerlo en koos bewust niet voor een topclub, maar voor een ploeg waar ik veel dacht te spelen. Ik hoef je dus niet uit te leggen hoe moeilijk ik het de voorbije twee jaar heb gehad. Zeker als je her en der leest dat je geen 1A-materiaal bent. Dat is hard."

Coach Nicky Hayen gelooft gelukkig rotsvast in het talent van Heymans. "Inderdaad. Met hem heb ik hetzelfde gevoel als met Bob Peeters, die me op mijn zeventiende in eerste klasse liet debuteren. Hayen zei meteen: 1A of 1B, ik reken op jou. Ik ben blij dat ik hem al iets heb kunnen teruggeven."

Heymans wil nu een vaste waarde worden in de Jupiler Pro League. "Dat is de bedoeling. Daarom ben ik na één jaar ook gestopt met mijn studies bedrijfsmanagement. Maar ik blijf sowieso met de voetjes op de grond, hoor. We zijn nog maar één match ver."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws