OFFICIEEL: OH Leuven gaat Iversen (23) huren van Leicester City

OFFICIEEL: OH Leuven gaat Iversen (23) huren van Leicester City

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 12:00di 11-08-2020 om 12:00

Laatste update: dinsdag 11 augustus 2020 om 13:33di 11-08-2020 om 13:33

Oud-Heverlee Leuven heeft zich deze zomer nog nauwelijks geroerd op de transfermarkt. Nu haalt het mogelijk één of zelfs twee nieuwe keepers. 

Het Nieuwsblad laat weten dat Daniel Iversen op huurbasis zou kunnen overkomen van zusterclub Leicester City. Iversen speelde vorig seizoen al als huurling bij Rotherham in de Engelse derde afdeling. Iversen zou al in België zijn voor gesprekken met OHL.

Daarnaast is er ook nog contact met Rafael Romo, die bekend is van bij Beerschot. Daar was hij twee seizoenen geleden vaste keeper onder coach Marc Brys. Momenteel zit de Venezolaanse doelman zonder club, waardoor hij een buitenkansje kan worden voor OH Leuven. 

Beide keepers zouden de concurrentie moeten aangaan met Darren Keet, die nog tussen de palen stond tegen Eupen en een behoorlijke wedstrijd speelde. 

Update: OH Leuven heeft de komst van Iversen inmiddels al bevestigd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws