Hummels blij met Dortmund-statement: 'Speler die verschil gaat maken'

Hummels blij met Dortmund-statement: 'Speler die verschil gaat maken'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 11:28di 11-08-2020 om 11:28

Jadon Sancho speelt volgend seizoen niet bij Manchester United, maar 'gewoon' bij Borussia Dortmund, tot vreugde van Mats Hummels. De verdediger van Dortmund denkt dat de geel-zwarten komend seizoen mét Sancho een volgende stap kunnen zetten.

De verdedigingsleider van Dortmund is het afgelopen seizoen diep onder de indruk geraakt van Sancho. "Hij kan de speler zijn die het verschil gaat maken", vertelt Hummels in gesprek met BILD. "Hij heeft een potentieel, daar zit geen grens aan. Als hij dat nog een jaar of meerdere jaren bij ons wil laten zien, ben ik heel erg blij."

Hummels hoopt met zijn ploeg volgend seizoen een volgende stap te kunnen zetten. "Dit is een grote kans voor ons om nog sterker te worden", vervolgt hij. "We moeten zorgen dat we weer een stap naar voren gaan maken, dat moet ons doel zijn volgend seizoen. Ik heb het gevoel dat we nog veel meer kunnen."

Dortmund-directeur Michael Zorc liet eerder al weten dat een Sancho-vertrek voor de club niet meer bespreekbaar is. "We rekenen erop dat Jadon Sancho dit seizoen bij ons blijft, de beslissing is definitief. Ik denk dat daarmee alle vragen beantwoord zijn", liet hij weten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws