Antwerp krijgt een feestje in mineur: Dit is niet hoe het zou moeten zijn

Antwerp krijgt een feestje in mineur: "Dit is niet hoe het zou moeten zijn"

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 11:00di 11-08-2020 om 11:00

Antwerp is dinsdagochtend gehuldigd op de Bosuil na de bekerzege. Burgemeester Bart De Wever was er ook, maar beseft dat dit moment een pak mooier had kunnen zijn mét supporters.

"Dit is niet wat het zou moeten zijn", wordt De Wever geciteerd door Het Laatste Nieuws. "In het historisch centrum, met duizenden supporters, met alle taferelen die erbij horen. Het had zo moeten gebeuren. Hopelijk halen we het echte feestje later nog in, maar spijtig genoeg is dat vandaag niet mogelijk."

De Wever is hoe dan ook onder de indruk van Antwerp. "Had je hier vijf jaar geleden gestaan, je had het je niet kunnen inbeelden. Antwerp FC is 140 jaar traditie, de Bosuil sinds 1923. Deze voetbaltempel lijkt niet meer op wat hij was toen, er is enorm veel gepresteerd qua zakelijke en sportief management."

Door die bekerzege mag Antwerp meteen naar de poulefase van de Europa League. "Welke clubs komen er nu? We weten het nog niet, maar alleszins clubs die we hier al heel lang niet meer gezien hebben. Antwerpen speelt mee in de Champions League der steden, hopelijk knoopt de club daar binnenkort ook bij aan. Ik steun de voorzitter in zijn optimisme over de toekomst."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws