Leverkusen gaat niet in op Havertz: Hij speelt volgend seizoen bij Heracles

Leverkusen gaat niet in op Havertz: "Hij speelt volgend seizoen bij Heracles"

11-08-2020 09:09

Voor Bayer Leverkusen zit het seizoen er na maandagavond op. De kwartfinale van de Europa League bleek voor Die Werkself het eindstation: Bayer legde het in Düsseldorf af tegen Internazionale, onder meer na een treffer van Romelu Lukaku. Na afloop wilde het geen commentaar kwijt over de toekomst van Kai Havertz.

De Europese eliminatie bezorgde trainer Peter Bosz een 'leeg' gevoel, liet hij na afloop weten in de Duitse pers. "De eerste 20 minuten waren niet goed. Daar hebben we het laten liggen", doelde de Apeldoorner, geciteerd door De Telegraaf, op de vroege goals van Nicolò Barella en Lukaku. Bosz hoopt lering te trekken uit de verloren slag in Düsseldorf. "Net als de verloren bekerfinale tegen Bayern München. Als we dit soort wedstrijden in de toekomst willen winnen, zullen we een volgende stap moeten zetten."

Bosz kreeg ook vragen over de sportieve toekomst van Havertz: de 21-jarige spelmaker wordt nadrukkelijk gelinkt aan Chelsea en speelde maandag wellicht zijn laatste wedstrijd voor Bayer Leverkusen. Zijn trainer ging echter niet in op speculaties. "Ik kan bij dezen mededelen dat hij volgend seizoen voor Heracles Almelo gaat spelen", vertelde hij in de Duitse pers, met een knipoog naar zijn oude club.