De power van Lukaku: Rode Duivel voorspelde goal tegen Leverkusen al lang geleden

De power van Lukaku: Rode Duivel voorspelde goal tegen Leverkusen al lang geleden

11-08-2020 08:40 Laatste update: 08:52
20

Internazionale mag zich opmaken voor de halve finales van de Europa League, nadat het maandagavond Bayer Leverkusen versloeg met 2-1. De tweede treffer kwam op naam van Romelu Lukaku, die zijn onmetelijke kracht liet bewonderen en al vallend scoorde. Dat kwam voor de Rode Duivel niet als een verrassing.

Het doelpunt van Lukaku werd al snel een hit op sociale media vanwege de power waarmee hij verdediger Edmond Tapsoba achter zich houdt. Dat is natuurlijk het handelsmerk van onze landgenoot. Na afloop had hij dan ook een gevat antwoord klaar op een tweet van Cesc Fabregas, die hem feliciteerde met zijn goal. 'Ik vertelde Carragher jaren geleden al wat er gebeurt in zo'n situatie, broeder', reageerde de aanvaller.

Lukaku verwijst daarmee naar een reportage uit zijn periode bij Everton FC. Toen het Anderlecht-product zich openbaarde als één van dé doelpuntenmachines uit de Premier League, ging oud-verdediger Jamie Carragher hem opzoeken. Lukaku deelde zijn tips & tricks vanop het trainingsveld. Zo legde hij uit hoe hij zijn directe tegenstander van zich afhoudt. 'Als ik dat kan doen, it's finished', wist de spits toen al.