OH Leuven ziet meteen vier (!) spelers uitvallen en moet dringend transfermarkt op

OH Leuven ziet meteen vier (!) spelers uitvallen en moet dringend transfermarkt op

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 07:15di 11-08-2020 om 07:15

Oud-Heverlee Leuven heeft een wisselvallige terugkeer op het hoogste niveau gemaakt. Maandagavond haalde het een punt tegen KAS Eupen (1-1), al waren de bezoekers duidelijk de betere partij. Tot overmaat van ramp zag trainer Marc Brys liefst vier (!) van zijn manschappen geblesseerd uitvallen.

Voor de pauze konden Mathieu Maertens en Derrick Tshimanga niet verder, in het slot van de wedstrijd voegden Kenneth Schuermans en Frédéric Duplus zich daarbij. Opvallend: zij kregen elk af te rekenen met een ander letsel. Maertens had pijn in de adductoren, Tshimanga aan de hamstrings, bij Schuermans deed de achillespees lastig en Duplus greep naar zijn knie.

Hoe dan ook is dat slagveld slecht nieuws voor OHL, dat sowieso al krap zit in haar spelersbestand. "Ik vrees dat we hen weken, misschien maanden zullen moeten missen", was Brys bij Het Laatste Nieuws niet al te optimistisch na afloop van de openingswedstrijd. OHL lijkt dan ook de transfermarkt op te moeten. Tot op heden rondde het nog geen enkele inkomende transfer af, mede omdat het pas ruim een week zeker is van een plek in Eerste Klasse A.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws