Blijdschap bij Beerschot: “Dan gaan we een rustig seizoen tegemoet”

Blijdschap bij Beerschot: “Dan gaan we een rustig seizoen tegemoet”

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 23:10ma 10-08-2020 om 23:10

Beerschot had zich geen betere rentree op het hoogste niveau kunnen indenken dan het scenario van maandag. De Ratten wonnen met 1-2 bij KV Oostende. De zege zorgde alvast voor blijdschap bij Beerschot.

Als nieuwkomer wil Beerschot zich zo snel mogelijk handhaven. Een zege bij een ploeg, die vorig jaar net ontsnapte aan degradatie, komt dan ook goed uit. Dat beseft ook Hernan Losada. "Dit is een heel belangrijke tegenstander. In balbezit waren we niet rustig genoeg, te nerveus, dat is een werkpunt. Maar we toonden veel grinta en passie. Als we in elke match vechten zoals vandaag, dan gaan we een rustig seizoen tegemoet", aldus de trainer van Beerschot bij Sporza

Marius Nobissi was met twee goals de matchwinner. "Dit is een heel belangrijke tegenstander. In balbezit waren we niet rustig genoeg, te nerveus, dat is een werkpunt. Maar we toonden veel grinta en passie. Als we in elke match vechten zoals vandaag, dan gaan we een rustig seizoen tegemoet", aldus de speler van Beerschot na de 1-2 zege bij KV Oostende. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Gaat Beerschot zich dit seizoen handhaven in 1A?

(62 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws