'Real is al bezig met tijdperk na Ramos en scout potentiële opvolger bij Sevilla'

'Real is al bezig met tijdperk na Ramos en scout potentiële opvolger bij Sevilla'

10-08-2020 22:15
1

Real Madrid kijkt alvast vooruit en is op zoek naar een opvolger voor Sergio Ramos. De regerend kampioen van Spanje heeft het oog daarbij laten vallen op Jules Koundé (rechts op de foto), die net als Ramos de overstap zou kunnen maken van Sevilla naar Real.

Ramos is een Andalusiër en debuteerde bij Sevilla in het eerste elftal, waarna hij naar De Koninklijke trok en daar een clubicoon werd. Voor zijn opvolging zet Real in op eenzelfde traject: volgens Cadena Ser staat Jules Koundé hoog op het wensenlijstje. De Fransman kwam in de zomer van 2019 over van Bordeaux en maakte dit seizoen dermate veel indruk dat Real zaken wil gaan doen.

Koundé werkte zich op tot de vaste kompaan van Diego Carlos in de verdediging van Sevilla en daarmee heeft hij Real Madrid overtuigd. Zij willen een opvolger voor Ramos en hebben de Fransman tot topkandidaat gebombardeerd. Op het transferlijstje staan volgens Spaanse media ook Dayot Upamecano (Leipzig), Benoit Badiashile (Monaco) en Gabrial Magalhaes (Lille).