OFFICIEEL: Liverpool shopt bij Olympiakos en haalt Tsimikas

OFFICIEEL: Liverpool shopt bij Olympiakos en haalt Tsimikas

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 20:10ma 10-08-2020 om 20:10

Laatste update: maandag 10 augustus 2020 om 20:17ma 10-08-2020 om 20:17

Kostas Tsimikas is officieel speler van Liverpool. De Premier League-kampioen heeft de verrassende transfer van de Griekse linksback maandag wereldkundig gemaakt.

De 24-jarige Tsimikas heeft een 'long-term contract' ondertekend, maakt Liverpool bekendThe Reds laten in het midden voor hoeveel seizoenen de Griek getekend heeft en hoeveel zijn oude club Olympiakos Piraeus krijgt. "Liverpool is wat mij betreft de grootste club ter wereld", laat hij weten na zijn entree. "Het is een eer dat ik hier mag zijn en ik zal alles geven."

De drievoudig international van Griekenland zal de boeken ingaan als de eerste nieuwkomer van Liverpool ná het binnenhalen van de langverwachte Premier League-titel. Voor Tsimikas is het de bekroning van een opmerkelijke opmars. De linksback werd eerst uitgeleend aan Esbjerg, vervolgens aan Willem II en groeide daarna uit tot vaste waarde bij Olympiakos én Grieks international.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws