Eupen raakt ondanks karrevracht aan kansen niet voorbij Oud-Heverlee Leuven

Eupen raakt ondanks karrevracht aan kansen niet voorbij Oud-Heverlee Leuven

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 20:57ma 10-08-2020 om 20:57

Eupen is er niet in geslaagd om de drie punten te pakken op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven. De bezoekers hadden genoeg kansen om meermaals te scoren, maar raakten niet voorbij de promovendus.

De eerste 45 minuten op Den Dreef werden gespeeld zonder doelpunten. De bezoekers uit Eupen zochten wel het meest naar een doelpunt, maar slaagden er niet in om doelman Darren Keet ook te kloppen.

De Panda's hadden het meeste balbezit en ook enkele kansen. OHL probeerde wel in de wedstrijd te komen, maar had het moeilijk tegen een goed Eupen. Doelpunten puurde het echter niet uit dat overwicht.

Grote kansen kreeg OHL niet, maar dankzij een ingestudeerd nummertje bij een vrije trap kon de thuisploeg wel vieren. Sacha Kotysch maakte er 1-0 van. De verdediger schoot overhoeks voorbij doelman De Wolf. De Panda's op achtervolgen aangewezen.

Aan wilskracht was er bij Eupen alvast geen gebrek. Ngoy werd ingebracht om voor het verschil te zorgen en deed dat ook. Na een goede actie van de invaller kwam de bal tot bij jonkie Nuhu, die de gelijkmaker in doel schoot. Ngoy had even later nog de mogelijkheid om Eupen op voorsprong te brengen, maar raakte niet voorbij Keet.

Eupen bleef maar kansen creëren en maakte aanspraak op een verdiende tweede treffer. Die kwam er onbegrijpelijk niet. Het bleef 1-1, waardoor OHL uiteindelijk toch nog een punt uit de brand sleepte.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws