Noubissi schiet Beerschot met twee doelpunten voorbij KV Oostende

10-08-2020 20:52
3

Beerschot heeft bij de terugkeer in Eerste Klasse A meteen de drie punten kunnen pakken. Op bezoek bij KV Oostende won het met 1-2. Uitblinker was Marius Noubissi, die twee keer wist te scoren.

Veel beter kon Beerschot de comeback niet maken in Eerste Klasse A. Na amper één minuut voetballen mocht er al gevierd worden. Geklungel achterin door doelman Guillaume Hubert werd afgestraft door Noubissi, die de bal maar binnen had te tikken.

KVO was de eerste helft wel de ploeg met het balbezit en de meeste doelpogingen. De laatste pass was echter niet goed genoeg om ook tot doelpunten te komen. Beerschot kon met een voorsprong de rust ingaan, maar was wel gewaarschuwd voor de tweede.

Die waarschuwing was duidelijk aangekomen bij Beerschot. Het kwam beter uit de kleedkamer en begon ook met de beste kans. Noubissi besloot echter niet in doel. Ook aan de overzijde kreeg KVO nog mogelijkheden tot dat openingsdoelpunt. Voorlopig zonder gevolg.

Uiteindelijk was het dan toch raak voor KVO. Via kapitein Kevin Vandendriessche kon het een half uur voor tijd de gelijkmaker vieren. We waren op weg naar nog een spannend slot tussen beide ploegen. Dat spannend slot kregen we uiteindelijk nog. Zo kon Noubissi een kwartier voor affluiten opnieuw scoren. KVO moest weer vol in de aanval en hopen op minstens één doelpunt om toch nog een punt te pakken.

Een doelpunt kregen we niet meer te zien, het bleef 1-2. Beerschot kon bij de terugkeer naar Eerste Klasse A ook meteen een overwinning geboekt.