Deli blesseert zich, Ivoriaan definitief out voor partij tegen Eupen

Deli blesseert zich, Ivoriaan definitief out voor partij tegen Eupen

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 19:52ma 10-08-2020 om 19:52

Bij Club Brugge is het momenteel de wonden likken na verliezen tegen Antwerp en Charleroi. De landskampioen ging op de openingsspeeldag nog met 0-1 onderuit tegen Charleroi. Op de koop toe zag het ook Simon Deli uitvallen.

In een sprintduel raakte Deli plots geblesseerd en moest hij nog voor rust al naar de kant worden gehaald. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de Ivoriaan een dijblessure opgelopen. Het is nog niet geweten hoe lang Deli out zal zijn, maar de partij tegen Eupen komt wel te vroeg. Dat gaf Club Brugge aan. 'Deze week werkt hij een individueel programma af en daarna volgt een evaluatie om te zien of hij begin volgende week weer progressief kan aansluiten bij de groepstraining', schrijft Blauw-Zwart.

Tegen Charleroi werd Deli vervangen door Fede Ricca, van nature een linksachter. Verder ligt ook Matej Mitrovic nog een lange tijd in de lappenmand en werd Siemen Voet uitgeleend aan KV Mechelen, waardoor het stevig puzzelen wordt voor Philippe Clement.
 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws