'Leeds United wil Stanciu (ex-Anderlecht) naar Engeland halen'

'Leeds United wil Stanciu (ex-Anderlecht) naar Engeland halen'

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 21:08ma 10-08-2020 om 21:08

RSC Anderlecht haalde Nicolae Stanciu enkele seizoenen geleden met grote trom naar België. De Brusselaars betaalden een recordsom voor de Roemeen, die uiteindelijk toch niet wist te overtuigen. Enkele jaren later mag hij wel dromen van een bijzonder mooie transfer.

Stanciu trok naar Sparta Praag en belandde via een omweg in Saudi-Arabië bij Slavia Praag. Daar is de Roemeense middenvelder de grote uitblinker en speelde hij zich in de kijker van verschillende ploegen. Eén van die ploegen is volgens The Daily Mail Leeds United.

De Engelse traditieclub zal volgend seizoen uitkomen in de Premier League en wil daar geen mal figuur slaan. Stanciu moet één van de spelers worden die Leeds United ook in de Premier League houdt. Slavia Praag sluit een vertrek niet uit, maar verlangt wel minstens acht miljoen euro voor de middenvelder.

De ex-speler van Anderlecht was vorig seizoen nog goed voor vier doelpunten en acht assists in 26 partijen bij Slavia Praag.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Had je verwacht dat Stanciu het zo goed ging doen?

(111 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws