Robben maakt binnenkort dan toch zijn langverwacht debuut bij FC Groningen

Robben maakt binnenkort dan toch zijn langverwacht debuut bij FC Groningen

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 20:28ma 10-08-2020 om 20:28

Supporters die Arjen Robben in actie willen zien, moeten de agenda voor aankomende vrijdag leeghouden. De kans is groot dat de aanvaller tegen PEC Zwolle zijn rentree gaat maken in de voetballerij, heeft FC Groningen-trainer Danny Buijs aangekondigd.

Robben is al weken bezig om weer fit te worden, nadat hij ruim een jaar stil heeft gestaan. Groningen speelt dinsdag tegen FC Emmen, maar die wedstrijd komt nog te vroeg voor Robben.

"Mijn verwachting is dat hij vrijdag zijn eerste minuten gaat maken", zegt Buijs tegen FC Groningen TV. "Dat is een bewuste keuze. Vorige week heeft hij veel gedeeltes van de training meegedaan en de afgelopen dagen soms zelfs gehele trainingen meegedaan."

"Bij Arjen kiezen we ervoor om niet twee wedstrijden in vier dagen te gaan spelen. Dat zijn ook zijn eerste wedstrijden sinds ruim een jaar. We trainen deze week nog met de groep en individueel, hopelijk maakt hij vrijdag dan zijn eerste wedstrijdminuten."

Groningen neemt het vrijdag om 18.00 uur in eigen huis op tegen PEC.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws