Gigantische rel in Rusland: Spartak Moskou dreigt competitie te verlaten

Gigantische rel in Rusland: Spartak Moskou dreigt competitie te verlaten

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 18:01ma 10-08-2020 om 18:01

Al na één wedstrijd zijn de rapen gaar in Rusland. Spartak Moskou dreigt na het duel met Sochi uit de competitie te stappen. Ook moeten de scheidsrechters aan de leugendetector.

Spartak Moskou stond zondag met 2-0 voor tegen Sochi en was hard op weg naar de eerste overwinning van het seizoen, maar de VAR stak daar een stokje voor. Het werd uiteindelijk 2-2 nadat de arbitrage tot twee keer toe besloot om een strafschop aan Sochi te geven.

Spartak-eigenaar Leonid Fedun was zijn emoties na afloop niet de baas. "Morgen maak ik bekend dat wij uit de competitie stappen. Laat ze maar zonder ons spelen. Ik wil hier geen deel van uitmaken. Ze doen het maar zonder ons", zei hij tegen Sport-Express. Fedun lijkt de daad niet bij het woord te voegen.

Fedun steunt daarmee de achterban van Spartak Moskou, die al een tijdje klaar zijn met de Russische arbitrage. Vorig seizoen voelden ze zich ook al meerdere keren benadeeld. Het optreden van scheidsrechter Vasily Kazartse was de druppel die de emmer deed overlopen.

Kazartse is door de Russische bond geschorst. Het is nog onduidelijk welke maatregelen er op VAR Alexei Eskov te wachten staan. Zeker is wel dat zowel Kazartse als Eskov aan de leugendetector moet, zodat kan worden bepaald of zij naar eer en geweten gehandeld hebben.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws