Dortmund maakt een einde aan Sancho-soap met duidelijk statement

Dortmund maakt een einde aan Sancho-soap met duidelijk statement

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 17:35ma 10-08-2020 om 17:35

De transfer van Jadon Sancho naar Manchester United komt er deze zomer niet. Borussia Dortmund laat de Engelse aanvaller niet meer vertrekken, vertelt technisch directeur Michael Zorc, die ook onthulde dat het contract van Sancho in het geheim met een jaar verlengd is.

"We rekenen erop dat Jadon Sancho dit seizoen bij ons blijft, de beslissing is definitief. Ik denk dat daarmee alle vragen beantwoord zijn", laat Zorc weten. Opvallender is misschien wel dat Dortmund het contract van Sancho verlengd heeft zonder dat iemand daar iets vanaf wist. Het is ook nooit aangekondigd door Dortmund. Sancho ligt dus niet tot 2022, maar tot 2023 vast in Dortmund. Het salaris van Sancho werd tegelijkertijd verhoogd door Dortmund, dus een nieuwe verhoging krijgt hij nu niet.

Manchester United was lang bezig om Sancho te halen, maar weigerde uiteindelijk om het gevraagde bedrag van 120 miljoen euro op tafel te leggen. Dortmund wilde dat bedrag voor maandag hebben, alleen liet de Engelse club de deadline passeren. Daardoor wist de Duitse clubleiding waar het aan toe was.

Dat de contractverlenging nooit naar buiten is gebracht is in het belang van Sancho gedaan, schrijft Kicker. De club wilde de aandacht bij de aanvaller weghouden en de focus hebben op de prestaties, waarmee hij juist de interesse van andere clubs gewekt heeft.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws