'KAA Gent krijgt ook nog slecht nieuws over zomeraanwinst Nurio'

'KAA Gent krijgt ook nog slecht nieuws over zomeraanwinst Nurio'

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 17:30ma 10-08-2020 om 17:30

Het seizoen is maar pas begonnen, maar KAA Gent kampt al met blessurezorgen. Alexandre De Bruyn is maanden out met een knieletsel, maar ook Nurio Fortuna zal een tijdje niet te zien zijn. 

KAA Gent hoopte dat zijn blessure nog zou meevallen, maar dat blijkt ijdele hoop. Nurio heeft een scheurtje opgelopen in de mediale band van de knie. Dat betekent dat hij minstens zes tot acht weken aan de kant zal staan. Ook de belangrijke kwalificatiewedstrijden voor de Champions League gaan dus aan hem voorbij.

Eerder raakte al bekend dat De Bruyn dit jaar niet meer zal spelen. De aanvallende middenvelder werd geopereerd aan zijn kruisband en is liefst zes maanden buiten strijd. KAA Gent heeft het voorlopig dus niet meteen getroffen met de zomeraanwinsten, waarvan er zondag overigens geen enkele meespeelde tegen STVV. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws