Club Brugge was concreet voor mij, ik heb gesproken met Mannaert

"Club Brugge was concreet voor mij, ik heb gesproken met Mannaert"

10-08-2020 16:45 Laatste update: 17:03
16

Luc Nilis gaat aan de slag bij Ankaragucu, waar hij assistent wordt van Fuat Capa. Bij Het Belang Van Limburg geeft Nilis aan dat hij met verschillende Belgische topclubs gesproken heeft.

"Het meest concreet was Club Brugge", zo geeft Nilis aan. "Ik heb gesproken met Vincent Mannaert. Hij heeft mijn kandidatuur voorgelegd aan Philippe Clement. Maar die antwoordde dat zijn staf compleet was. Geen probleem. Ze hebben bij Club correct gehandeld."

Over Anderlecht is hij minder te spreken. "In Anderlecht ben ik wel wat ontgoocheld. Op 1 juli kreeg ik telefoon van Wouter Vandenhaute. De CEO (Van Eetvelt, red.) zou mij bellen, zei hij. Wel, we zijn nu een eind in augustus en ik wacht nog op dat telefoontje. Dat betreur ik."

"Last but not least was er ook sprake van Genk. Ik zag dat zeker zitten, dicht bij huis. Maar echt concreet zijn die contacten nooit geworden. Ik stel alleen maar vast dat er in België blijkbaar geen plaats is voor mensen met een specialiteit als de mijne. Jacky Mathijssen deed nog een oproep aan Genk. Fijn. Maar uiteindelijk kon ik niet blijven wachten en moest ik een beslissing nemen", besluit hij.