Losada wil nog nieuw bloed zien bij Beerschot: Drie à vier transfers

Losada wil nog nieuw bloed zien bij Beerschot: "Drie à vier transfers"

10-08-2020 16:15
3

Hernan Losada staat maandag voor zijn vuurdoop als coach in Eerste Klasse A. Beerschot gaat op bezoek bij KV Oostende, maar de kern is nog niet af. Dat bevestigt Losada bij Sporza

"De basis van het team staat er alvast. We hebben alleen nog drie à vier gerichte transfers nodig", maakt Losada duidelijk. "Spelers die een meerwaarde kunnen zijn, geen kwantiteit. Maar we zullen geen zotte dingen doen."

Beerschot hoopt alvast om niet uit de toon te vallen. "We willen zo snel mogelijk zekerheid hebben over het behoud. Alles boven de veertiende plaats is goed en af en toe willen we ook eens verrassen tegen de grote clubs. Tegen Antwerp? Dat zijn natuurlijk twee mooie derby's. Ik kijk er al naar uit."

Beerschot begint volgens Losada wel met een nadeel. "We waren in onze voorbereiding volledig gefocust op de promotiefinale. Door de onzekerheid of we in 1A of 1B zouden moeten aantreden, was het moeilijk om transfers te doen. We zijn dus in het nadeel tegenover de andere clubs. Maar we zullen geen excuses inroepen."