Van Damme blinkt uit tegen Anderlecht: ‘Moest Vlap uit de wedstrijd houden’

Van Damme blinkt uit tegen Anderlecht: ‘Moest Vlap uit de wedstrijd houden’

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 14:15ma 10-08-2020 om 14:15

KV Mechelen wist er in het slot nog een gelijkspel uit te slepen tegen Anderlecht. Eén van de uitblinkers in Mechelen was middenvelder Joachim Van Damme, hij hield Vlap 90 minuten uit de wedstrijd.

"Het plannetje van de coach werkte perfect, alles verliep zoals we het hadden ingestudeerd. Ik moest de paslijnen van Vlap afsnijden en hem opvangen", vertelt Van Damme in Het Laatste Nieuws. De middenvelder deed dat uitstekend. "Ik heb een degelijke wedstrijd gespeeld, ja", vertelt Van Damme met de glimlach.

KVM speelde een erg verdienstelijke wedstrijd maar toch geen driepunter bewerkstellen, een ontgoocheling. "We hebben weinig weggegeven en veel gecreëerd, alleen maken we de kansen niet af", zucht Van Damme. "Maar goed, we hebben na die twee goals van Anderlecht wel veel mentale veerkracht getoond."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Eindigt KV Mechelen in de top zes dit seizoen?

(85 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws