Kritiek aan adres Clement: ‘Ik hield echt niet van zijn uitspraken’

Kritiek aan adres Clement: ‘Ik hield echt niet van zijn uitspraken’

10-08-2020 13:00
33

Club Brugge begon afgelopen speeldag met een valse noot aan de competitie. Achteraf kon trainer Philippe Clement dat maar moeilijk verkroppen, de uitspraken van Clement konden allerminst op de appreciatie van analist Philippe Albert rekenen.

Club ging op eigen veld met 0-1 de boot in tegen Charleroi en begint zo met een valse start aan het nieuwe seizoen. Clement was na afloop erg teleurgesteld, en had niet veel goede woorden over aan het adres van de Zebra’s. Clement vond zijn club met voorsprong de betere ploeg, Charleroi had de overwinning gestolen.

Die uitspraken schoten bij analist en ex-Rode Duivel Albert in het verkeerde keelgat. "Ik hield echt niet van de uitspraken van Clement", liet hij stellig optekenen bij SudPresse. "Het is teleurstellend dat de beste coach in onze competitie zich daartoe verlaagt, zeker omdat we zo een uitspraken niet gewoon zijn van Clement", aldus Albert.

Op de volgende speeldag mogen Clement en zijn manschappen de rug rechten tegen Eupen. Charleroi neemt het dan weer op tegen Oostende.