OFFICIEEL: Teunckens vindt een nieuwe club na vertrek bij Antwerp

OFFICIEEL: Teunckens vindt een nieuwe club na vertrek bij Antwerp

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 12:30ma 10-08-2020 om 12:30

Laatste update: maandag 10 augustus 2020 om 12:43ma 10-08-2020 om 12:43

Jens Teunckens heeft een contract kunnen versieren bij AEK Larnaca, een club uit Cyprus. De 22-jarige doelman speelde vorig seizoen bij Antwerp, maar zijn contract werd niet meer verlengd. 

Teunckens kreeg zijn jeugdopleiding bij Club Brugge, maar kon daar nooit doorbreken. Ook voor Antwerp bleef het bij amper vier wedstrijden. Antwerp slaat een andere weg in en gaat niet met hem verder, maar Teunckens blijft niet bij de pakken zitten.

AEK Larnaca kondigt hem nu aan als de nieuwe aanwinst. Die club eindigde vorig seizoen nog op de vijfde plaats in de Cypriotische eerste afdeling. Teunckens heeft er getekend voor twee seizoenen. 

Bij Larnaca zien we overigens nog een andere ex-speler van Club Brugge: Ivan Trickovski is er zelfs captain. Ook Florian Taulemesse is een bekende naam. Hij was jarenlang aanvaller bij Eupen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws