De Pauw blinkt nog niet uit bij Antwerp: Dan krijgt de ploeg voorrang

De Pauw blinkt nog niet uit bij Antwerp: "Dan krijgt de ploeg voorrang"

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 11:00ma 10-08-2020 om 11:00

Nill De Pauw (30) kon zijn stempel zaterdag nog niet drukken bij Antwerp. Hij speelde een onopvallende partij en werd dan ook naar de kant gehaald. Hij had het duidelijk moeilijk met de dubbele muur van Moeskroen. 

"De coach wilde na die 1-1 nog absoluut winnen, dat bewees hij met wel zeven à acht aanvallende spelers op het veld", legt hij zijn wissel uit bij Het Nieuwsblad. "Dan weet je dat de ploeg voorrang moet krijgen en daar heb ik niet het minste probleem mee."

"Moeskroen speelde erg defensief, maar het zal niet de enige club zijn die zo naar de Bosuil zal afzakken. En het bleek ook dat ze aan één kans genoeg kunnen hebben, dus hun 1-1 was voor ons het enige minpunt. Aan ons om straks die kansen zelf beter af te werken, want defensief stonden we er zeker en vast."

De Pauw zelf hoopt nog progressie te maken in de komende weken. "Leko weet dat hij op mij kan rekenen als hij me ­nodig heeft, dus toen hij vroeg of ik er klaar voor was, heb ik uiteraard niet getwijfeld. Maar het is nog vroeg om de balans op te maken, want er was al wat in- en uitgaand ­verkeer qua spelers en dat zal nog niet gedaan zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is De Pauw een goeie transfer voor Antwerp?

(150 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws