Leverkusen moet vooral uitkijken voor Lukaku: Ik vind hem geweldig

Leverkusen moet vooral uitkijken voor Lukaku: "Ik vind hem geweldig"

10-08-2020 10:45
2

Inter speelt maandag de kwartfinale van de Europa League tegen Bayer Leverkusen. Wordt dat weer een wedstrijd voor Romelu Lukaku? Zijn coach Antonio Conte hoopt alvast van wel.

"Maar hoe goed een speler individueel kan presteren, hangt altijd af van de kwaliteit van het hele team", nuanceert de coach wel op zijn persconferentie. "Romelu heeft een fantastisch seizoen omdat hij ondersteund wordt door zijn ploegmaats. Hetzelfde geldt voor Lautaro Martinez. Felicitaties aan beide spelers, maar ze worden iedere keer in de perfecte positie gebracht door de anderen."

Rudi Völler, de sportief directeur bij tegenstander Leverkusen, hoopt alvast dat zijn spelers Lukaku kunnen stoppen. "Hij is geweldig. Hij leeft van zijn lichaamsbouw en heeft een geweldige traptechniek. Die eerste goal tegen Getafe was een typische Lukaku-goal", benadrukt hij nog in Duitse media. 

De Europese wedstrijden volgen mekaar nu in sneltempo op. Als Inter zou doorgaan tegen Leverkusen, speelt het over een week al de halve finale tegen Shakhtar Donetsk of FC Basel.