'Standard gaat voor Frey (26), vorig jaar nog in beeld bij Anderlecht en Genk'

'Standard gaat voor Frey (26), vorig jaar nog in beeld bij Anderlecht en Genk'

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 09:30ma 10-08-2020 om 09:30

Standard startte het nieuwe seizoen met een zuinige overwinning tegen Cercle Brugge (1-0). Middenvelder en kapitein Samuel Bastien maakte het enige doelpunt. In de aanval is de spoeling wat dun. Met Michael Frey (26) hebben de Rouches alvast een nieuwe spits in het vizier.

Fotospor weet namelijk dat Standard gesprekken voert met de Fenerbahce-aanvaller. De Zwitser werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan FC. Nürnberg. In de 2. Bundesliga was Frey goed voor vier doelpunten en vijf assists. Aangezien er geen aankoopoptie was, keert hij nu terug naar Fenerbahce. Al heeft hij daar geen toekomst meer.

Standard wil daarom graag overgaan tot een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen, eventueel met aankoopoptie. Frey zelf staat naar verluidt niet weigerachtig tegenover een overstap naar de Jupiler Pro League. Op dit moment heeft enkel Felipe Avenatti als diepe spits. Obbi Oulare ligt in de lappenmand, bovendien wordt hij ook gegeerd door Besiktas.

Opvallend: vorige zomer was Frey nog in beeld bij KRC Genk en RSC Anderlecht, maar de aanvaller koos dus voor een jaartje in de Duitse tweede klasse.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een aanwinst voor Standard?

(199 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws