UPDATE: ‘Benfica gaat All-In, Vertonghen kan contract voor 3 jaar tekenen’

UPDATE: ‘Benfica gaat All-In, Vertonghen kan contract voor 3 jaar tekenen’

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 08:46ma 10-08-2020 om 08:46

Laatste update: woensdag 12 augustus 2020 om 12:45wo 12-08-2020 om 12:45

Jan Vertonghen (33) zit zonder club nadat zijn contract bij Tottenham Hotspur ten einde liep. De Rode Duivel praat met verschillende clubs uit de Italiaanse Serie A, maar er is nog meer interesse. Zo wordt Vertonghen genoemd bij Benfica. Dat weet Het Nieuwsblad.

De Portugese Liga NOS spreekt niet tot de verbeelding zoals de Serie A, maar toch heeft Vertonghen oren naar de belangstelling van Benfica. De Rode Duivel is bereid om met de topclub uit Lissabon te spreken. Toeval of niet, net op dit moment geniet Vertonghen van zijn vakantie in… jawel: Portugal.

Benfica is Portugees recordkampioen en komt over een aantal maanden uit in de voorrondes van de Champions League. Verder beschikt het over voldoende kapitaal om zich gevoelig te versterken. Nadat Benfica enkele weken geleden de titel aan Porto moest laten, wil het nu stevig uithalen op de transfermarkt.

UPDATE: Het is Benfica menens omtrent het aantrekken van Jan Vertonghen. Volgens het Italiaanse La Gazetta Dello Sport deden de Portugezen onze landgenoot een contractvoorstel voor drie seizoenen. De Italiaanse concurrenten, Inter en Roma, zijn enkel bereid Vertonghen een contract voor twee seizoenen voor te schotelen. Volgens de Italiaanse sportkrant is een overeenkomst erg dichtbij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Voor welke competitie kiest Vertonghen best?

(165 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws