'Götze goed op weg om ploegmaat te worden van Kubo (ex-Gent) in MLS'

'Götze goed op weg om ploegmaat te worden van Kubo (ex-Gent) in MLS'

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 08:28ma 10-08-2020 om 08:28

Het FC Cincinnati van Yuya Kubo (ex-KAA Gent) en trainer Jaap Stam werkt aan een enorme transferstunt. Mario Götze (28) moet de overstap naar de Major League Soccer-club maken.

Het hardnekkige Götze-gerucht gaat al dagen rond in de Verenigde Staten. De Duitser zou al in Cincinatti zijn voor een medische keuring, maar dat wordt ontkend. Duidelijk is wel dat de de club van Stam concrete belangstelling heeft. Götze kan voor 3,8 miljoen euro per seizoen tekenen in Cincinnati.

Deze zomer liep het contract van Götze bij Borussia Dortmund af. Hij kwam afgelopen seizsoen vijftien keer in actie voor de runner-up van de Bundesliga, waarvan slechts zes keer meer dan een kwartier. Dortmund besloot daarop de samenwerking niet te verlengen.

Götze groeide in 2014 uit tot held van Duitsland door zijn land als invaller naar de wereldtitel te schieten. Na het WK werd hij nooit meer de oude. Bij Bayern München raakte hij op het tweede plan en in 2016 keerde hij terug naar Dortmund, waar Götze de verwachtingen niet kon waarmaken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws