Waasland-Beveren wint én denkt aan versterking: Misschien willen ze wel komen

Waasland-Beveren wint én denkt aan versterking: "Misschien willen ze wel komen"

10-08-2020 08:15
16

Waasland-Beveren zorgde op Speeldag 1 voor de grootste verrassing door met 1-3 te gaan winnen bij KV Kortrijk. Daardoor staan de Waaslanders momenteel aan de leiding in de Jupiler Pro League. Trainer Nicky Hayen was na afloop dan ook een gelukkig man.

"Deze zege doet heel veel deugd. We hadden een plannetje op voorhand om als blok voor de dag te komen en hun pijnpunten bloot te leggen. Dat liep niet altijd goed, maar mijn spelers toonden wel 95 minuten lang hun leeuwenhart. We zijn een nieuw verhaal aan het schrijven. De voorbije acht weken waren een moeilijke periode, maar als je ziet hoe we hier strijdend voor de dag komen, dan maakt dat veel goed", aldus Hayen bij Sporza.

De komende weken wil Waasland-Beveren nog toeslaan op de transfermarkt. "Er mogen nog wat spelers met ervaring en kwaliteit bijkomen en als zulke spelers ons vandaag aan het werk zagen, denk ik dat ze misschien wél naar Waasland-Beveren zullen willen komen. Het is nu zaak om de voetjes op de grond te houden en vooruit te kijken. Op naar de volgende wedstrijd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie