'Gent-speler valt uit met kruisbandletsel en komt dit jaar niet meer in actie'

'Gent-speler valt uit met kruisbandletsel en komt dit jaar niet meer in actie'

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 07:30ma 10-08-2020 om 07:30

KAA Gent ging op Speeldag 1 in de Jupiler Pro League met 2-1 onderuit bij STVV. Tijdens de wedstrijd viel Igor Plastun uit, maar hij is niet de enige geblesseerde. Zo zullen nieuwkomers Nurio Fortuna, maar vooral Alexandre De Bruyn even buiten strijd zijn bij de Buffalo’s.

Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat Nurio een knieblessure heeft opgelopen tijdens de laatste training in aanloop naar de openingswedstrijd. Toch werd de linksachter aanvankelijk opgenomen in de wedstrijdkern. Men vreesde eerst voor een afwezigheid van tien weken, maar de komende dagen moet er meer duidelijkheid komen over de ernst van de blessure.

Slechter nieuws is er voor Alexandre De Bruyn, want de 26-jarige middenvelder is al minstens tot het einde van 2020 buiten strijd. Hij liep een kruisbandblessure op, al zou het niet om een volledige scheur gaan. Al zal De Bruyn minstens enkele maanden aan de kant staan. Maandag komt er wellicht duidelijkheid over zijn onbeschikbaarheid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws