Geen terugkeer naar België? 'AZ toont interesse in Hoedt'

Geen terugkeer naar België? 'AZ toont interesse in Hoedt'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 23:38zo 09-08-2020 om 23:38

Voor Wesley Hoedt blijft het zoeken naar een nieuwe club. De verdediger vertrok bij Antwerp en moet ook niet hopen op een nieuwe kans bij Southampton. AZ denkt aan een terugkeer van de ex-speler.

Stijn Wuytens vertrok verrassend naar Lommel SK: de zoektocht naar een opvolger verloopt 'moeizaam', laat Voetbal International-journalist Simon Zwartkruis weten. "Ze willen een direct inzetbare ervaren speler daar hebben. En die liggen niet voor het oprapen. Althans, niet degenen die passen in het salarishuis van AZ."

VI meldde onlangs al dat viervoudig Oranje-international Terence Kongolo één van de kandidaten is.  Ook oude bekende Wesley Hoedt staat op het lijstje, verzekert Zwartkruis. De geboren Alkmaarder staat onder contract bij Southampton, werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Royal Antwerp FC en dook in mei verrassend op tijdens de AZ-trainingen.

Hoedt benadrukte toen met klem dat hij niet van plan was om terug te keren, maar is kennelijk nog niet vergeten door zijn oude club. Ook Club Brugge werd even gelinkt aan de verdediger, maar daar lijkt niets van in huis te komen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws