Ontgoochelde Vercauteren zag verschillende fouten bij RSC Anderlecht

Ontgoochelde Vercauteren zag verschillende fouten bij RSC Anderlecht

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 21:30zo 09-08-2020 om 21:30

RSC Anderlecht leek op weg naar een overwinning tegen KV Mechelen, maar kwam bedrogen uit. In laatste instantie werd het uiteindelijk nog 2-2. Dat Anderlecht een dubbele voorsprong nog uit handen gaf, kon trainer Frank Vercauteren helemaal niet accepteren.

"Ik ben ontgoocheld", was Vercauteren duidelijk tegenover de camera's van Eleven Sports. "Als je 0-2 voor staat, dan moet je de match kunnen uitspelen en de zege pakken. Zelfs al is dit een moeilijke verplaatsing en zelfs al heeft KV Mechelen het ons bij momenten moeilijk gemaakt", geeft hij aan.

Anderlecht kon wel twee keer scoren, maar toch was Vercauteren niet helemaal tevreden. "We waren efficiënt, maar hebben al bij al te weinige kans gecreëerd. Offensief zijn we onder de verwachtingen gebleven", klonk het.

Ook verdedigend liet Anderlecht steken vallen. "Daarnaast weten we dat spelers als De Camargo gevaarlijk zijn als ze in de grote rechthoek komen. Als je dan niet alert bent, vraag je om problemen én kom je in de problemen", besloot hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws