OPSTELLING: Van Den Buijs maakt meteen debuut tegen KV Oostende

OPSTELLING: Van Den Buijs maakt meteen debuut tegen KV Oostende

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 18:30ma 10-08-2020 om 18:30

KV Oostende ontvangt thuis promovendus en kampioen uit 1B Beerschot. Afgelopen seizoen eindigde de kustclub vlak boven de gevarenzone en Beerschot komt als kampioen naar 1A.

KV Oostende telde twee punten meer dan Waasland-Beveren en was zo zeker van het behoud. De kustclub wil zo'n scenario dit seizoen vermijden en hoger eindigen. KVO haalde maar liefst elf nieuwe spelers binnen, waaronder Sibbick en McGeehan van Barnsley afgelopen week. Die beginnen echter op de bank.

Beerschot is ambitieus en wil bewijzen dat het thuishoort in 1A. De Antwerpse club wil een stabiele eersteklasser worden en rekent op sterkhouders Vanhamel, Holszhauser, Tissoudali en Noubissi. De beren haalde ook Jan Van den Bergh van KAA Gent die vorig seizoen nog speelde voor rivaal uit 1B OHL. Met Dario Van Den Buijs staat er één zomeraanwinst in het elftal.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wat verwacht jij van de wedstrijd?

(28 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws