Louwagie spreekt berichten over David-deal met Lille OSC nog tegen

Louwagie spreekt berichten over David-deal met Lille OSC nog tegen

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 21:14zo 09-08-2020 om 21:14

Bij KAA Gent was er de voorbije weken heel wat te doen om een mogelijk vertrek van Jonathan David. De aanvaller is naar verluidt op weg naar Lille OSC, maar volgens Michel Louwagie is een deal nog verre van rond.

In de buitenlandse media klonk al meermaals dat Gent een akkoord heeft bereikt met Lille. De aanvaller zou komende maandag zelfs zijn medische tests afleggen. Te vroeg, zo geeft Michel Louwagie aan. "Neen, dat is nog niet definitief. Wat er in de krant stond, is voorbarig", aldus Louwagie bij Eleven Sports.

"Zulke grote en belangrijke transfers regel je niet in een paar dagen. Dat is ook zo bij internationale transfers met hoge bedragen", vertelt hij. "Er moeten nog heel wat dingen uitgeklaard worden. Er zijn veel elementen betrokken bij die transfer. De voorzitter en ik zijn er mee bezig. We gaan niet over een nacht ijs, dus de transfer duurt lang", besluit de manager van Gent.

De Buffalo's, die zondag met 2-1 verloren van STVV, verlangen een som van meer dan dertig miljoen euro voor de Canadese aanvaller.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws