Luckassen ziet grote fout bij Anderlecht: Dit mag echt niet

Luckassen ziet grote fout bij Anderlecht: "Dit mag echt niet"

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 20:44zo 09-08-2020 om 20:44

RSC Anderlecht leek op weg naar winst tegen KV Mechelen, maar gaf op tien minuten tijd een dubbele voorsprong nog uit handen. Niet naar de zin van verdediger Derrick Luckassen.

Na de partij stond een zichtbaar teleurgestelde Luckassen voor de camera's van Eleven Sports. "Dit had ik echt niet verwacht. Zeker niet als je een voorsprong van twee doelpunten hebt. Echt heel kut", aldus Luckassen. "Een voorsprong van twee doelpunten weggeven, mag echt niet", vertelt de Nederlander.

Het eerste tegendoelpunt kwam er onder andere na een individuele fout van Killian Sardella, die bij het uitvoetballen de bal te gemakkelijk weggaf. "Volgens mij moeten we soms eens de bal naar voren peren, geen risico nemen achterin", geeft Luckassen aan. "We hadden de wedstrijd gewoon beter moeten uitspelen", klinkt het.

Anderlecht had het de hele wedstrijd ook niet al te makkelijk met Malinwa. "De omstandigheden waren bijzonder moeilijk. Het is echt superheet. Je rent je rot en je lijkt wel een zuurstoftank nodig te hebben op het veld", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws